Premijera, vesti

Premijera niskih cena.

Ukoliko ste pravi boem, ljubitelj kafanskog provoda i pesme za dušu, večerašnji provod u kafani Premijera ne smete propustiti.  Nedelja 19. januar definitivno će biti upamćena po neponovljivom spektaklu u kafani Premijera. Vaše uživanje do maksimuma će dovesti izvanredna uigrana ekipa veoma profesionalnih muzičara, to jest Tijana i Marko, koji iz nedelje u nedelju prave sve bolju atmosferu. Ne propustite uživanje sa najlepšim Beograđankama u prelepom enterijeru kafane Premijera, sa kvalitetnom muzikom čiji će tonovi probuditi sva vaša čula.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Međutim,to nije sve! Pored svih pogodnosti koje kafana Premijera sama po sebi nudi, tu je i iznenađenje za sve goste. Naime, ove nedelje očekuj vas specijalno snižene cene pića. Moći ćete da uživate bez razmišljanja o svom novčaniku jer vas očekuju cene prilagođene svačijem džepu. Svi koji budu ukazali poverenje kafani Premijera mogu očekivati fantastične promocije bogate ponude pića.

Ukoliko budete propustili provod u kafani Premijera sa Tijanom i Markom ove nedelje, pripremite se da grešku ispravite u petak 24. januara uz fenomenalni Arcus Band i DJ Srbu, ili u subotu 25. januara, kada su za vaš nezaboravni provod zaduženi Zex Kazanova Band i DJ Srba.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

U našoj galeriji fotografija možete pogledati kako izgleda provod u kafani Premijera, nakon čega ćete sigurno biti inspirisani da sebi i svojim prijateljima priredite jedno takvo jedinstveno uživanje. Fotografi portala beogradnocu.com takođe će se provoditi sa vama i beležiti najinteresantnije trenutke vašeg provoda. Prepustite se pravom hedonističkom uživanju u ovoj prelepoj prestoničkoj kafani koja zadovoljava sve svetske standarde vrhunskog provoda.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Rezervacije za večerašnji nastup Tijane i Marka, kao i za sva dešavanja u kafani Premijera možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite fantastičan provod. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu popularnu beogradsku kafanu. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za izlaske.

 

beogradnocu.com