Premijera, vesti

Premijerno najbolja nedelja.

Kafana Premijera je vaš najbolji izbor za nedelju veče, ovde je noćna zabava uvek po vašoj meri i samo vaša. Kafana Premijera uvek vodi računa o svim aspektima noćnog provoda, večeras su specijalno za vas snižene cene pića, a muzička palica prepuštena je Tijani i Marku, koji su po svojim nastupima nadaleko čuveni kao najbolji.

kafana Premijera

 Fotografisano u Kafana Premijera

Kafana Premijera na Vračaru, pruža jedinstveni noćni provod, svako veče je priča za sebe, a nedeljom kada pevaju Tijana i Marko raspoloženje uvek bude u full-u, zagrejano taman koliko treba da bi poželeli da dođete ponovo i slušate najbolje od najboljih u vanredno lepoj kafani Premijera. Enterijer kafane Premijera je predivan, osvetljenje je jako precizno izbalansirano, tako da podseća malo i na klupsku atmosferu ili čak i na diskoteku.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Nedelja kada u kafani Premijera najbolji provod pripređuju Tijana i Marko je definitivno dan koji morate sebi da priuštite jer svi su u nedelju na jednom mestu, u najveličanstvenijoj kafani Premijera. U kafani Premijera veselje dobija svoj pravu punoću, jer ovde možet da luduje bez ustezanja i pustite mašti i emocijama na volju, a Tijana i Marko će umeti da prepoznaju koja pesma godi baš vašem srcu koje je jedno sa srcem kafane Premijera.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

U kafani Premijera svaki izlazak je baš takav premijeran i kafanski glamurozan, rezervišite provod koji se pamti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog  vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda i jako volimo premijere, čekamo vas u premijernom duhu u nenadmašnoj kafani Premijera.

 

beogradnocu.com