Premijera, vesti

Premijerno samo za vas.

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete za vikend vaš omiljeni vodič kroz noćni život – beogradnocu.com je tu. Ako ste ljubitelj dobrog kafanskog provoda i meraklijskog uživanja, idealno mesto za vaš izlazak u petak 14. februara, na Dan zaljubljenih je svakako prestonička kafana Premijera.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Večeras za vaš najbolji provod u popularnoj Premijeri biće zadužen Arcus Band i Dj Srba. Malo živo, malo Dj miksa, pomalo od svega, a rezultat je odlična žurka!  Ova profesionalna ekipa muzičara, koja sa velikom ljubavlju obavlja svoj posao i vrlo lako prenosi svoju sjajnu energiju na publiku, učiniće da se provedete bolje nego ikada. Do ranih jutarnjih časova bićete na nogama i uživati u neverovatnom spektaklu.

U subotu 15. februara, Zex Kazanova Band i Dj Srba pobrinuće se da iskusite jedinstveni prestonički provod u kafani Premijera. Očekuje vas izvanredan i neponovljiv provod uz puno pozitive i dobrog raspoloženja.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Ako volite pravu kafanu gde je uvek prisutna živa muzika, zatim popularne cene pića, kao i sjajan enterijer, a pritom da ima dobro i da se zamezi i pojede, onda sa kafanom Premijera nikako ne možete pogrešiti. Nemojte nam verovati na reč, rezervišite svoje mesto na vreme, dođite i u sve ovo se uverite i sami! U nedelju 16. februara zabaviće vas Tijana i Marko, a ove večeri će već postojeće niske cene pića biti još snižene! Fenomenalno!

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

U našoj galeriji fotografija možete pogledati kako izgleda provod u kafani Premijera, nakon čega ćete sigurno biti inspirisani da sebi i svojim prijateljima priredite jedno takvo jedinstveno uživanje. Fotografi portala beogradnocu.com takođe će se provoditi sa vama i beležiti najinteresantnije trenutke vašeg provoda.

Rezervacije za vikend, kao i za sva dešavanja u kafani Premijera možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite fantastičan provod. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu popularnu prestoničku kafanu. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za izlaske.

 

beogradnocu.com