Poznati, vesti

Prestižni bar Dash’s proslavio 1. rođendan uz mnoge poznate. Juče je jedan od najlepših beogradskih barova napunio godinu dana. Na ukusnoj i raskošnoj proslavi 1. rođendana bara Dash’s našle su se mnoge poznate ličnosti, i naravno nezaobilazni mediji. Tu su se našli Ljubomir Perućica, Vladimir Di Krupski, Ružica Veljković.

Prestizni Dash proslavio 1.rodjendan.jpg1.jpg2

Fotografisano u Bar Dash's

Prestizni Dash proslavio 1.rodjendan.jpg5

Fotografisano u Bar Dash's

Svi su se složili oko činjenice da će trajati dugo, jer sve u baru Dash’s odiše kvalitetom i vrhunskim stilom. Vrsne lepotice uveličale su ovaj jubilej, pa smo tako sreli Miss Srbije 2014. Mariju Ćetković, kao i Miss Dijaspore 2014. Isidoru Ćirković. Sa njima je bila i Vesna De Vinča. Mnogobrojni pevači su radosno pohitali da se lepo provedu i na rođendan.

Prestizni Dash proslavio 1.rodjendan.jpg4

Fotografisano u Bar Dash's

Prestizni Dash proslavio 1.rodjendan.jpg3

Fotografisano u Bar Dash's

Sreli smo Sašu i Nikolinu Kapor, Darka Filipovića, Dinču, Petra Mitića koji se latio mikrofona na oduševljenje prisutnih. Tu je bio i Stefan Petrušić, Ljupka Stević, Sonja Kocić. Svi su odložili postojeće obaveze i došli u bar Dash’s.

Prestizni Dash proslavio 1.rodjendan.jpg7

Fotografisano u Bar Dash's

Prestizni Dash proslavio 1.rodjendan.jpg1

Fotografisano u Bar Dash's

Aleksandra Prijović i Filip Mitrović bili su izrazito raspoloženi, a sreli smo i pevačice Jellenu, Ellu, kao i doktora Feelgooda. Ovo je bio provod za pamćenje, svi prisutni su se složili.

Prestizni Dash proslavio 1.rodjendan

Fotografisano u Bar Dash's

Prestizni Dash proslavio 1.rodjendan.jpg8

Fotografisano u Bar Dash's

Proverite i vi zašto se poznati provode u baru Dash’s! Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja, koja ćemo vam naravno najaviti. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

 

beogradnocu.com