Naša Priča, vesti

Priča koju ćete prepričavati.

Nezaobilazno mesto za vaš provod ove nedelje svakako je kafana Naša Priča. I to ne samo zbog neverovatne atmosfere i fantastične muzike, već i zbog promocije raznih vrsta pića. Ovog petka 17. januara provedite se uz sjajno veče rakije, kada će trajati akcija “bokal na bokal”. Znači, dragi gosti kafane Naša Priča, moći će da na svaki poručeni bokal rakije do 22:30h, dobiju drugi bokal gratis.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Pored ionako standardno niske cene piće, ponuda je fenomenalna. A uz sve to, kako bi veče rakije bilo upriličeno, sviraće vam Orkestar Aj Živeli! Savršena kombinacija za boemsko uživanje! Uz zvuke gitare i harmonike moći ćete da se provodite do ranih jutarnjih časova. Očekuje vas fenomenalan muzički repertoar, na koji su redovni gosti kafane Naša Priča već navikli.

I nakon ovog “pijanog“ petka, kafana Naša Priča nastavlja se sa izvanrednim provodom. U subotu 18. januara očekuje vas Viva Benda, uz koji takođe možete uživati.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Oni koji su jednom iskusili i “čuli” Našu Priču, iznova su se vraćali. Ono što kafanu Naša Priča izdvaja od velike prestoničke ponude boemskih mesta jeste upravo specifični duh koji ona gaji, tradicija niskih cena i neverovatna prijatnost kojom čitav lokal odiše.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Izuzetno interesantan muzički repertoar, uvek kvalitetna muzika i neverovatno raspoloženje čini kafanu Naša Priča jednom od najtraženijih mesta ovakvog tipa u Beogradu.  Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije za sva dešavanja u kafani Naša Priča i obezbediti sebi nezaboravan provod. O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski provod u gradu.

 

beogradnocu.com