Pivnica Ispod Mosta, vesti

Priče sa dvorske trpeze starog Beča.

Jela koja su se nekada služila na bečkom dvoru, biće predstavljena od 11. do 13. marta ukafani Pivnica Ispod Mosta. I to u sklopu programa Dvorska trpeza starog Beča, a glavni kuvar je Stambol Geštamov, sa zavidnim iskustvom i dugogodišnjom karijerom.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Sa istorijom stare dvorske trpeze goste će ovom prilikom upoznati Negovan Stefanović, autor projekta Istorija gastronomije koji se već sedam godina organizuje u saradnji sa producentskom kućom Vertical media, u sklopu kog se organizuje i promocija jela starog Beča.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Glavno dešavanje zakazano je za 11. mart u 20.30 časova, kada će posetioci imati priliku da probaju namaz sa orasima, rolat od graška, carsku piletinu sa pivom, govedinu Esterhazi, šufnudle s kobasicama, ali i kolač Rigo Janči i druge specijalitete. Uz hranu će se ovaj put služiti i nekoliko vrsta piva, kao i vino Bermet koje je bilo prisutno i na dvoru Marije Terezije.

Za dobru atmosferu u utorak biće zadužen orkestar Dragana Milojevića – Japanca, soliste ansambla Daniluška, dok je sreda zakazana za Borisa Čolića, a u četvrtak će nastupati bend Komšije.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku, ali i o vašem stomaku! Učinićemo sve da se provedete idealno. Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Pivnica Ispod Mosta, koja je imperativ meraklijskog provoda. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto i pomenutu manifestaciju.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.  U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Pivnica Ispod Mosta bude vaš izbor za gurmanluk. Najinteresantniji momenti beogradskog provoda udaljeni su samo jedan klik od vas! Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com