vesti

Princ narodne muzike se provodi u Dionisu.

Kafana Dionis iz dana u dan postaje sve popularnija, što zbog muzičkog repertoara, što zbog vrhunske usluge. Ove pogodnosti umeju nesumnjivo da prepoznaju i poznate ličnosti, pa se ovde rado provode, i uvek vraćaju po još uživanja, još pića i još sjajnih trenutaka za pamćenje.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Naši fotografi sinoć su u kafani Dionis u provodu usnimili, pored sjajnog provoda, i poznate ličnosti. U kafani se provodio Mićo Nikolić, jedan od najpoznatijih kompozitora na našim prostorima, koji je svoju slavu stekao tako što je pisao hitove za Šabana Šaulića, Ljubu Aličića i druge velike zvezde naše estradne scene. Provod u kafani Dionis poželeo je da iskusi i Emir Habibović, pevač narodne muzike, umetnik neverovatnih glasovnih sposobnosti, koji je, kako Šaban Šaulić kaže, njegov muzički naslednik. Provod je zaista bio neponovljiv, a raspoloženje nikad bolje.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

U kafani Dionis dobar provod nikada ne izostaje, pa je i sinoć bilo fenomenalno. Mi vam fotografijama prenosimo delić atmosfere, koja se može meriti sa atmosferom svetskih mesta za provod ovakvog tipa. Proverite i vi zašto je kafana Dionis, koja nosi božansko ime, i nudi božanski provod, obavezna kada je provod pravih boema u pitnaju.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Dionis, koja je omiljeno mesto mnogih poznatih ličnosti. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Dionis bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com