Santo Domingo, vesti

Priuštite sebi ono što zaslužujete.

Idealno mesto za vas? Tu smo da vam pomognemo prilikom izbora. Ukoliko je muzički repertoar presudan, mi znamo gde je ovog vikenda najbolji! Poznavaoci muzike znaju – Santo Domingo je pravi izbor.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Za vaš provod zadužen je Dule Lusin i to u petak 28. februara. Ovaj pevač popularan je po hitovima “Unikat” i “Kaput Stari”, kao i po fantastičnom provodu koji uvek napravi, gde god da se pojavi. Ovaj harizmatični mladi pevač plani, kako svojim glasom, tako i stasom. Da biste se u to uverili, posetite bar Santo Domingo i prepustite se svim čarima najboljeg provoda.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

A najbolji provod neće izostati ni dan kasnije, tačnije u subotu 1. marta kada vas u baru Santo Domingo zabavlja Ivana i Nani Bend. Oni će se pobrinuti da vam veče bude zaista nezaboravno, i da na nogama budete do ranih jutarnjih časova, uživajući svim čulima u zaista jedinstvenoj i senzacionalnoj atmosferi.

Ne propustite naredna dešavanja u baru Santo Domingo, gde vas očekuje pravi meraklijski provod, uz cene pića prilagođene svačijem džepu. Provod je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite. Oduševite sebe i svoje prijatelje pravim izborom.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u baru Santo Domingo možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili ili 063 34 34 33 Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog izuzetno velikog interesovanja.

U iščekivanju sjajnog provoda koji vas očekuje u baru Santo Domingo, pogledajte našu galeriju. Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su i na ovom atraktivnom mestu za noćni provod zabeležili dosta interesantnih momenata. Uživajte u fotografijama koje će vas nesumnjivo inspirisati da upravo bar Santo Domingo postane neizbežan deo vašeg prestoničkog provoda.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije i najinteresantnije novosti vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com