Sokače, vesti

Probudite boema u sebi.

Milan Mitrović i Aleksandra Bursać nastupiće u kafani Sokače večeras i garantovano napraviti spektakl. Oduševiće sve prisutne svojim fantastičnim izvođenjem najlepših narodnih pesama. I Milana i Aleksandru šira publika imala je priliku da upozna u prevačkom takmičenju Zvezde Granda na televiziji Pink. Glasovi im se odlično slažu, a energija koju ovo dvoje mladih pevača imaju neprocenjiva je i jedan je od presudnih faktora, pored odličnih vokalnih sposobnosti, za njihov fantastičan nastup. Veče sa njima ne biste smeli da propustite.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Petak 7. februar rezervisan je takođe za izuzetno lud provod, ovoga puta uz Nenada Jovanovića i Nađu Golubović. Ono što je sigurno, izvanredna noć neće izostati, a ukoliko svoje poverenje ukažete kafani Sokače, bićete na nogama do ranih jutarnjih časova i provesti se bolje nego ikada.

Ukoliko ste mislili da je to sve, prevarili ste se! Kafana Sokače vam nudi fantastičan provod i u subotu 8. februara, kada će za vase maksimalno uživanje biti zadužen orkestar ''4 za Groš''. Ovi sjajni muzički profesionalci veoma lako osete publiku i njene želje, tako da odavde gosti uvek odlaze dobro raspoloženi, a i rado se vraćaju, željni dobre pesme i vrhunske amosfere.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Da ne biste propustili najbolja gradska dešavnja u prestonici pobrinuće se beogradnocu.com. Rezervacije možete izvršiti potpuno besplatno na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Sokače za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com