Konoba Akustik, vesti

Probudite sva vaša čula.

Kafana Konoba Akustik je tu da vam pokaže potpuno novu stranu provoda u prestonici, uz savršeni spoj muzike, pića i hrane. Kada neko pomene mesto gde vam nikada ništa ne zafali, neizbežno je da vam prva asocijacija bude upravo kafana Konoba Akustik. Jedinstvo prijateljske atmosfere, iskrene pesme i boemskog duha kojim odiše svaki delić kafane, učiniće da se ovde osećate kao u raju na zemlji.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Konoba Akustik jedna je od retkih mesta u našoj prestonici koja vam nudi, pored sjajnog noćnog provoda, i dnevno uživanje uz muziku uživo, i to subotom i nedeljom od 15h do 20h. Vaše divne trenutke u toku dana sa prijateljima, porodicom ili najdražom osobom upotpuniće zvuci akustičnih tamburaša i najlepše melodije koje će vas maksimalno opustiti i prepustiti svim čarima hedonizma.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Naravno, kafana Konoba Akustik i dalje vam nudi sve ono na šta ste već navikli i bez čega savršenstvo nije moguće: bogata ponuda pića i najukusniji specijaliteti koji će oduševiti svakog gurmana. U vrhunskim i čarobnim jelima pripremljenih od strane profesionalnih i vrsnih kuvara možete uživati svakog dana od 8 sati ujutru, pa sve do 23h. ! U ovoj kafani definitivno ne smete propustiti: njegušku pršutu sa Cetinja, beranski sir, banatske pečene-pohovane paprike punjene sirom, Karađorđeva i naravno specijalitet kuće Konoba Voz, pored mnogih drugih. Tu je naravno i neizbežno burence najkvalitetnije domaće rakije po vašem izboru. Možete uživati u jedinstvenim i specifičnim ukusima najbolje Dunje, Kajsije, Šljive, Kruške...

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Konoba Akustik mesto je gde vam bukvalno pri samom ulasku bude izmamljen osmeh. Čitav vaš organizam burno reaguje na najprijatnije mirise najukusnijih specijaliteta. Raspoloženje vam se odmah popravi, a dodatno oduševljenje tek sledi kada ugledate elegantno i prefinjeno serviranu hranu, koja predstavlja pravo uživanje za apsolutno sva vasa čula. Tu su preukusni dezerti, osvežavajuće salate, roštilj koji vas ostavlja bez daha… Priuštite sebi maksimalno zadovoljstvo – posetite kafanu Konoba Akustik.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Da ne biste propustili najbolja gradska dešavnja pobrinuće se beogradnocu.com. Rezervacije možete izvršiti potpuno besplatno na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Konoba Akustik za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com