Tri Promila, vesti

Promila nikad dosta.

Za sve ljubitelje dobrog provoda i najlepših devojaka u gradu, prava destinacija za ovaj vikend jeste Zemun, i kafana Tri Promila. Očekuje vas sve ono na šta ste već navikli – vrhunska usluga, pesma koja dira pravo u srce i neponovljiv provod koji ćete dugo prepričavati.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Petak 31. januar idealan je dan da se provedete sa svojim prijateljima u kafani Tri Promila jer vas očekuje pravo “ortačko” veče uz bend Ortaci. Pravi boemi znaju – kafana Tri Promila je apsolutno neizbežno mesto kada je noćni provod prestonice u pitanju, a na vama je da proverite zašto. Bend Ortaci će se pobrinuti da iskusite sve ono najbolje što prava beogradska kafana nudi.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Pored Ortaka petak će vam obeležiti i rakijanje do zore. Naime, velika ponuda raznih vrsta rakija biće dostupna za svega 105 dinara! Ukoliko pak budete propustili provod uz bend Ortaci ovog petka, subota 1. februar idealna je da tu grašku ispravite uz dobro poznati sastav Tri Promila Bend i ozvučenu akustiku. Najlepši repertoar, gde je svaka pesma veoma pažljivo birana, a svaki ton precizno odsviran, učiniće da nikada ne poželite da odete iz kafane.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u u kafani Tri Promila rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ne propustite najbolji kafanski provod u gradu uz pravu boemsku pesmu!

U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju! Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u kafani Tri Promila, pa tako i beleže najinteresantnije momente noćnog kafanskog provoda. Jasno je – najbolji provod se ne propušta! Fotografije će vas garantovano inspitisati da vaš izbor ove srede bude upravo kafana Tri Promila. Ukoliko nas budete redovno pratili i dalje ćete prvi saznavati sve najinteresantnije i najnovije vesti vezane za noćni život Beograda.

beogradnocu.com