Lavirint, Najave, vesti

Block party je tip ulične žurke koji je postao popularan na istočnoj obali SAD-a sedamdesetih godina prošlog veka. Ono po čemu je postao prepoznatljiv je karakter dešavanja: na otvorenom prostoru, između zatvorenih ulica, ili čak unutar čitavog zatvorenog bloka, a organizovala ga je lokalna, uglavnom afro-američka zajednica, kako bi proslavljala i predstavljala svoju kulturu.

klub Lavirint

Fotografisano u Klub Lavirint

Početkom novog milenijuma block party dobija novo značenje. Block Party žurke pod etiketom Mad Decent organizuju se od 2008. godine i preobražavaju se iz otvorenog uličnog koncerta u putujuću festivalsku atrakciju! To je i razlog po kom je Block Party poseban u odnosu na druge muzičke događaje – jer predstavlja savršeni spoj žurke i festivala!

klub Lavirint

Fotografisano u Klub Lavirint

Zvuk koji je najzastupljeniji na Block Party žurkama predstavlja simbiozu elektronike i hip-hopa, dok se mogu čuti i baile funk, kuduro, moombathon, EDM, trap, future i druge savremene muzičke forme. Vidimo se večeras u Lavirintu!

klub Lavirint

Fotografisano u Klub Lavirint

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

klub Lavirint

Fotografisano u Klub Lavirint

 

beogradnocu.com