Složna Braća, vesti

Promo cene pića u kafani Složna Braća.

Ukoliko vam se baš utorkom ide u kafanu, kafana Složna Braća je spremila dobar program - nove promocije! Rakiju sa ukusom jabuka – cimet možete piti za samo 130 dinara, a ceo bokal za škakljivih 1170 dinara. Naravno, kao i uvek, na promociji su i kokteli!

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Utorkom atmosferu začinite fenomenalnim koktelima koje će za vas spremati vaš omiljeni barmen Aleksandar Amer Višić! Miloš Trninić Trna, muzika uživo, nekoliko čokanjčića domaće rakije ili par čaša vina i već ste zaboravili da je u toku radna nedelja. Kafana Složna Braća će se potruditi da se utorak nikako ne razlikuje od vikenda.

Već sutradan, spremite se za originalan zvuk tamburaša Oriental Bend i promociju viskija – Džonija “Šetača”. Četvrtkom se zabavite uz Bend Naš Način i ponovo uživajte u promociji viskija. Petkom svira Bum Bum Bend, a subotom sjajni Nikola Vasović.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

U kafani Složna Braća u dobroj živoj svirci možete uživati kad god je posetite! Naravno, prioritet ima kvalitet muzike, a ne žanrovska usmerenost, tako da se možete provoditi sa samostalnim, ali izvrsnim izvođačima, kao i sa čitavim orkestrom. Očekuju vas dobre pop folk klupske svirke, ali i pažljivo odabrane melodije tamburaša, tako da gosti različitih ukusa mogu biti zadovoljeni.  Za kafanu Složna Braća traži se uvek mesto više, zato vam preporučujemo da što pre, ukoliko već niste, rezervišete svoj sto i provedete se kao nikada u životu.

kafana Sloćna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i time omogućiti sebi i svojim prijateljima da iskuse modernu stranu Beograda.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com