vesti

Promo cene u kafani Ko To Tamo Peva!?

Harizmatična kafana Ko To Tamo Peva!?, svojim gostima iz nedelje u nedelju nudi spektakularan provod. Uz veoma korektne cene pića, neponovljivi muzički repertoar i pravi boemski provod, u kafani Ko To Tamo Peva!? provešćete se bolje nego ikada!

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Ovog vikenda, tačnije u petak 10. januara sve goste u kafani Ko To Tamo Peva!? zabavljaće fenomenalni Harizma Bend, Akustični Tamburaši koji će vas dovesti do ludila. Ova ekipa je toliko dobra da su zauzeli i centralno mesto provoda u subotu, jer znaju kako da čitavu kafanu podignu na noge i njene goste na stolove. Harizma Bend je zbog dobrog provoda spreman na sve.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Ne propustite dobru muziku i fenomenalnu atmosferu, pogotovu zato što vas očekuje i jedna lepa promocija viskija. U petak i subotu vaša verna kafana Ko To Tamo Peva!? snizila je cenu Ballantine’s-a kada će flaša ovog pića koštati samo 3.900,00 dinara. Vrhunska ponuda koju ne smete propustiti! Očekuje vas provod do jutra, i garantovano najbolji provod u gradu ovog vikenda.

Kafana Ko To Tamo Peva!? je kao slatkiš koji se ne sme probati i zbog toga se sve više i više želi i voli. Ovde se toči najbolje vino i pije najbolja rakija. U ponudi je i meze - sve za vaše bezgranično uživanje. Cene su više nego boemske, vrhunski prijatelji vašeg džepa, a atmosfera prava, pravcata kafanska, ona najbolja, ona koje nikada nije dosta i od koje se uvek traži još.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

U iščekivanju ovih izvanrednih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija. Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com