Složna Braća, vesti

Promo cene u Složnoj Braći!

Od samog otvaranja sezone kafana Složna Braća nudi neverovatan provod. Sjajna atmosfera, izvanredan muzički repertoar i cene pića dostupne svačijem džepu ono su što u kafani Složna Braća ne izostaje. Večeras ćete na ovom izuzetnom mestu moći da uživate uz Miloša Trninića Trnu, ali i neverovatne promocije pića, koje vas očekuju i u narednim danima.

Slozna braca

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Utorak 22. oktobar, pored Miloša Trninića – Trne obeležiće i neverovatno niske cene. Naime, u kafani Složna Braća moći ćete da se provodite uz najbolje koktele, koji će biti po ceni od samo 350 dinara, rakito 270, dok će dunja, šljiva i kajsija biti dostupne po ceni od 100 dinara. Za ljubitelje piva sa ukusima, takođe iznenađenje. Veliki izbor za samo 150 dinara!

Samo dan nakon nastupa Miloša Trninića – Trne, u sredu 23. oktobra u kafani Složna Braća nastup će održati Oriental Bend. Na promociji se, kao i ovog utorka, nalaze rakito, rakije i piva sa ukusima.

Slozna braca

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Sjajan provod očekuje vas i u četvrtak uz bend Naš način. Očekuje vas fenomenalna svirka, ali i standardne promocije, kao dva prethodna dana, s tim što će biti snižene i cene Jack-a & Johnnie-a. Tačnije, Jack će koštati 250 dinara, a čitava flaša samo 5500, dok će Johnnie biti dostupan po ceni od 170 dinara, flaša samo 4000!

Slozna braca

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u u kafani Složna Braća rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji kafanski provod u gradu! U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju!

 

beogradnocu.com