vesti

Promocija novog singla Bojana Marovića u Biberu.

Pevač Bojan Marović i Dj Oxiduality napravili su promociju singla ''Bićeš moja'' sinoć u Biberu. Dj grupa Oxiduality koju čine  Marko Gojković (DJ Marcco) i Aleksandar Puškaš (DJ KIKI) su jedni od najboljih Dj-eva domaće scene. Prisutni su mogli da vide Bojana Marovića u jednom novom izdanju, a Dj dvojac, samo je dokazao zašto je toliko voljen. Došle su i kolege da podrže ovaj događaj, a među najveselijima je bio Neša Jovanović.

restoran Biber

Fotografisano u Restoran Biber

restoran Biber

Fotografisano u Restoran Biber

Bojan Marović, iza sebe ima mnogo hitova, među kojima su "Tebi je lako", "Zbog tebe" , "Litar neba", kao i pesma iz 2002. godine  "Više te nema", sa kojom je imao prvi javni nastup na Sunčanim Skalama gde je osvojio prvo mesto na Večeri novih zvezda.

Fenomenalni ambijent još fenomenalijeg restorana Biber,  sjajno se sjedinio sa vibracijama dobrog raspoloženja koje su projektovali izvođači vidno zadovoljni kvalitetom posla koji su uradili i pozitivnim reakcijama i oduševljenjem svih prisutnih koji su u preslatkom restoranu Biber na njihov sing odlično odreagovali. Gosti su uživali kako u singlu tako i u blagodetima restorana Biber koji je pravi začin noćnog života Beograda.

restoran Biber

Fotografisano u Restoran Biber

Božanstvena vina koja si jedan od zaštitinih znakova restorana Biber i niz zanimljivosti i iznenađenja poput kojih su tu i zanimljivi zalogajčići na degustacionom panju učiniće da vaš izlazak dobije jednu sasvim novu dimenziju i da počnete da se navikavate na svetske standarde kojima teži jedan od najlepših, najurbanijih, najmodernijih i najvoljenijih restorana u gradu.

restoran Biber

Fotografisano u Restoran Biber

Ne propustite da budete deo najboljeg provoda u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme u restoranu Biber. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U našoj galeriji fotografija ćete videti da vam baš ovaj začin nedostaje u život, restoran Biber, dođite da zajedno začinimo naš noćni život.

 

beogradnocu.com