Još Ovu Noć, Najave, vesti

Kafana Još Ovu Noć nalazi se na Vračaru, u ulici Vojislava Ilića 86. Enterijer kao sa razglednica na kojima je prikazan stari grad, izvanredna živa muzika, najbolje srpske rakije, podsetiće vas na onaj po malo zaboravljeni duh nekadašnjeg Beograda, kada je kafana bila simbol svih najznačajnijih događaja u gradu i životima pojedinaca.

Kafana Još Ovu Noć, podsetiće vas na naše najviđenije boeme i vreme kada su oni na karirarim stolnjacima i violinama na uvce stvarali svoje najlepše pesme. A fenjeri, drveni stolovi i stolice, zidovi koji imaju dušu i oslikavaju baš ono vreme za kojim se pati, praćeni adekvatnom muzikom koja bas uvek pogodi vasu pesmu garant su dobrog i nezaboravnog provoda.

Uz Karaoke tokom cele noći promocija koktela 290rsd, u petak velika ☆☆☆ Jagermeister PARTY, flaša Jagera samo 3750 dinara ☆☆☆ a subota od 00:30 do 01:00 svi kokteli 290rsd

j1

Fotografisano u Kafana Još Ovu Noć

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije u vezi sa noćnim životom prestonice.

j2

 Fotografisano u Kafana Još Ovu Noć

beogradnocu.com