Korčagin, Najave, vesti

Pronađi babušku i osvoji vrhunsku nagradu.

Hajde da se igramo! Ko voli igrice, plus dobar kafanski provod, oduševiće ga akcija koja se odvija u fenomenalnoj kafani Korčagin!

korcagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Naime, ko pronađe sakrivene babuške u Korčaginu, osvojiće piće piće za sebe i društvo! Ali kako pitate se. Lako! Sve što treba, jeste da pronašete babuške raspoređene u kafani, otvorite ih, i unutra se nalazi ceduljica sa vašim dobitkom! Neka potraga započne , a mi vam držimo fige! Evo i male pomoći: rećićemo vam samo - pratite kučiće!

Kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Kad je muzika u pitanju, večeras za vas u Korčaginu sviraju Coka i Rade, dok su sutra na repertoaru ozvučeni tamburši "Bačena kašika". Petak, 6. jun,  je dan za "Pinosavac", a subota i ponedeljak za "Malu Macu" tamburaše. I na kraju, ko babušku nađe, biće mu još slađe!kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Uključite se i vi u akciju na koji god način ste u mogućnosti. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

beogradnocu.com