Hodač, vesti

Prošetajte kafanskom kaldrmom.

Reč je o kafani u kojoj hodate baš u kafanskom ritmu, kafani koje vam nikada nije dosta, kafani Hodač. Večeras u vašoj omiljenoj kafani nastupa Trio Merak i Virtouz na Violini - Željko.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Sutra u kafani Hodač veselje dobija posebnu dimenziju, koju ste vi veoma lepo prihvatili, jer je samo za vas upriličeno Veče sa Ilijom i Bogdanom, a to ne smete nikako propusiti, Ilija i Bogdan umeju da naprave atmosferu koja se godinama prepričava, njhovo umeće je nadaleko čuveno i uvek vas obraduju nečim lepim i novim. Sreda je uvek rezervisana za Žuću i Noleta na gitari i harmonici, dva instrumenta koji umeju da donesu emocije najudaljenijih predala i vrate sećanja na onu tačku kada je kafana počela da živi i osvaja sca polako, ali sigurno, to su momenti koje u kafani Hodač nikako ne smete zaobići.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Petak je virtuozni dan uz Trio Merak i Virtouza na Violini - Željka. Merak je tog dana u kafani Hodač tri puta veći, veselje sadržajnije i lepše. Kafana Hodač je jedna čitava filozofija sadržana u nekoliko žica violine i nekoliko kapljica najdražeg pića.  Kafana Hodač je uvek izbor na koji ste najponosniji i koji vas uvek odvede na pravi stranu, stranu veselja, kada stižete do subote i sjajnih momenata uz Trio Merak i Virtouza na Violini - Željka.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Kafana Hodač ima cipele koje nikada nećete poželeti da izujete, cipele koje će vas odvesti do najudaljenijih destinacija vaše duše, gde ćete upoznati sve čari kafane i otrkiti bit njenog značaja i postojanja. Ovo veličanstveno putovanje možete besplatno rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. I mi smo obuli cipele kafane Hodač i one su nas uspešno odvele do vas, na vama je sada samo da sa nama podelite najskrivenije merake vaše duše, pa nek ide život!

 

beogradnocu.com