vesti

Proslava Nove godine u Baš Baš Malom Balkanu.

Tokom čitave sezone ova kafana postavljala je standarde pravog kafanskog provoda i uživanja u Beogradu. I u novogodišnjoj noći ispuniće sva vaša očekivanja. Kafana Baš Baš Mali Balkan ima izvanrednu ponudu za vaš doček 2014. godine. Naime, cena karte po osobi iznosi 35 evra, a karta obuhvata all inclusive ponudu, odnosno konzumiranje svih domaćih pića tokom čitave večeri, kao i bogato meze.

kafana Baš Baš Mali Balkan

Fotografisano u Kafana Baš Baš Mali Balkan

Za vaše maksimalno uživanje u najluđoj noći i nezaboravan kraj ove godine pobrinuće se fantastični Zoran Matić Kiza, čijem šarmu nećete odoleti, kao i atraktivna Mirjana Šišić, mlada pevačica široj javnosti poznata po učešću u takmičarskoj emisiji “Zvezde Granda” koja se emituje na televiziji Pink. Prvi nastup u karijeri Mirjane Šišić upravo je bio novogodišnji koncert na trgu u Jagodini, gde je kao glavni gost nastupao fenomenalni Haris Džinović. Na repertoaru će biti hitovi zabavne i narodne muzike, kao i sve ono što izvođače u trenutku inspiriše, ili ono u čemu gosti posebno uživaju.

kafana Baš Baš Mali Balkan

Fotografisano u Kafana Baš Baš Mali Balkan

Međutim, to nije sve! Za sve one koji budu ukazali poverenje kafani Baš Baš Mali Balkan i budu odlučili da upravo ovde provedu svoju novogodišnju noć, pripremljeno je fantastično iznenađenje, koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Obezbedite sebi jedinsven doček nove godine uz spektakularan provod kakav uvek vlada u popularnoj prestoničkoj kafani Baš Baš Mali Balkan. U samom centru Beograda krije se najbolje mesto za vaš provod.

kafana Baš Baš Mali Balkan

Fotografisano u Kafana Baš Baš Mali Balkan

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u kafani Baš Baš Mali Balkan. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com