vesti

Proslava Nove godine u restoranu Biber.

Po veoma pristupačnoj ceni možete dočekati Novu godinu u restoranu Biber. Očekuje vas neponovljiva atmosfera, najlepše devojke, fantastično raspoloženje i naravno, muzika za pamćenje.

restoran Biber

Fotografisano u Restoran Biber

Za vas će u restoranu Biber uživo nastupati bend O Sole Mio, koji izvodi domaću i stranu muziku, žanrovski usmerenu na pop, ali će naravno na repertoaru biti i kvalitetne narodne pesme, poput hitova Luisa i Harisa Džinovića.

Cena karte za doček Nove godine u restoranu Biber je 50 eura, a u pitanju je all inclusive ponuda, odnosno neograničeno jelo i piće tokom čitave večeri. U cenu je uračunata i garderoba, kao i ostale sitnice.

restoran Biber

Fotografisano u Restoran Biber

Od pića možete konzumirati sledeće: razne vrste kafa, voda, Coca cola, Coca cola zero, Fanta, Sprite, Bitter lemon, Schweppes tonic, gusti i bistri sokovi, Smirnoff i Absolut vodka, Ballantines, Johnnie Walker, pelinkovac, džin, razne domaće rakije, točeno pivo, belo i crveno kućno vino vinarije “Kiš”.

Od hrane će vam biti dostupno sledeće: plate suhomesnatog, selekcija sireva, proja, pita, brusketi i razni prelivi, mnoštvo salata, pečeni krompir sa ruzmarinom, grilovano povrće, piletina u sosu, lovačke šnicle, riba, ledene kocke, profiterole, pecivo i još mnogo toga.

restoran Biber

Fotografisano u Restoran Biber

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u popularnom restoranu Biber, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com