Stara Pesma, vesti

Proslavimo prvi rođendan kafane Stara Pesma.

Dobro se zabavite, sve do kraja nedelje koliko će trajati rođendansko slavlje kafane Stara Pesma. Čeka vas puno iznenađenja, zato ne propustite!

Dragi naši boemi, meraklije, kafandžije, ali i clubberi, osoblje jedne od najposećenijih kafana u gradu, kafane Stara Pesma, vas poziva da večeras, 09. decembra, svojim prisustvom obeležite prvi rođendan vaše Stare PesmeKafana Stara Pesma je za vas, pored sjajne muzike i odličnog provoda, pripremila i izložbu fotografija "Sva ta Pesma" fotografa Dobrice Mitrovića. Zatim izložbu dizajna "Vaša Pesma" dizajnera Veljka Jovanovića.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Pored toga, u kafani Stara Pesma čeka vas veliki broj popularnih izvođača i mnogo poznatih gostiju sa naše scene. Naravno, specijalne cene i promocija pića, ali i poklona, jer, kafana Stara Pesma kada slavi rođendan - ona daruje vas! I naravno, za kraj, velika slavljenička torta i još mnogo mnogo iznenađenja. Jednom rečju – spektakl!

Za muziku večeras, pobrinuće se fenomenalni Džoni Jakovljević sa Workersima, dok će utorkom za vaš provod biti zadužen Sloba Vasić. Očekuje vas zagarantovano dobar provod i prava uživancija.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Upoznajte pravi kafanski noćni život, a sigurni smo da ćete svako veče, a posebno ovo rođendansko u kafani Stara Pesma, zauvek nositi u najlepšem sećanju. Stoga krenite sa društvom u Staru Pesmu jer vas čeka posebno veče puno muzike, pesme i igre.

Kafana Stara Pesma, za godinu dana svog postojanja privukla je veliki broj gostiju. Ono što se posebno ističe u kafani Stara Pesma jeste beskrajno poštovanje svojih gostiju, koji se uvek rado vraćaju po najbolji kafanski provod u Beogradu. Prilikom posete Staroj Pesmi možete uživati sa svojim prijateljima do ranih jutarnjih časova i iskusiti jedinstveni i neponovljivi provod, u atmosferi koja je uvek za pamćenje.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Obavezno rezervišite svoje mesto tokom cele nedelje kojom će trajati rođendansko slavlje u kafani Stara Pesma. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu!

 

beogradnocu.com