Konoba Akustik, vesti

Proslavite rođendan kafane Konoba Akustik.

Dragi boemi, prošlo je skoro godinu dana kako se družite sa kafanom u centru Dorćola, kafanom Konoba Akustik. Vaša Konoba Akustik sa velikom radošću vas poziva da i ovog puta budete njeni dragi gosti, i u subotu, 28. decembra, dođete da zajedno proslavite taj neverovatan susret, i ovih 365 repriza.

Jer, kako u ovoj kafani kažu, “ da nije vas ni nas ne bi bilo, pa je ovo ujedno i vaš prvi rođendan! Ljubimo vas, očekujemo, i jedno veliko hvala!”

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

A kao rođendanski poklon od kafane Konoba Akustik za vas je – promocija svih rakija koje će biti po ceni od samo 100 dinara. Čeka vas puno iznenađenja, zato ne propustite! Pored toga, u kafani Konoba Akustik čeka vas veliki broj izvođača i mnogo poznatih gostiju sa naše scene. Naravno, specijalne cene i promocija pića, jer, kafana Konoba Akustik kada slavi rođendan - ona daruje vas! Jednom rečju – spektakl! Spoznajte pravi kafanski noćni život, a sigurni smo da ćete svako veče, a posebno ovo rođendansko u kafani Konoba Akustik zauvek nositi u najlepšem sećanju. Stoga krenite sa društvom u kafanu Konoba Akustik jer vas čeka posebno veče puno muzike, pesme i igre.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Za muziku večeras, pobrinuće se fenomenalni Trio 357 Bend, Akustični Tamburaši, dok će utorkom za vaš provod biti zaduženi Aca i Violina. Očekuje vas zagarantovano dobar provod i prava uživancija. Kafana Konoba Akustik, za godinu dana svog postojanja privukla je veliki broj gostiju. Ono što se posebno ističe u kafani Konoba Akustik jeste beskrajno poštovanje svojih gostiju, koji se uvek rado vraćaju po najbolji kafanski provod u Beogradu. Prilikom posete vašoj Konobi možete uživati sa svojim prijateljima do ranih jutarnjih časova i iskusiti jedinstveni i neponovljivi provod, u atmosferi koja je uvek za pamćenje.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Obavezno rezervišite svoje mesto za dan rođendanskog slavlja u kafani Konoba Akustik. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu!

 

beogradnocu.com