Složna Braća, vesti

Provedite se na naš način u kafani Složna Braća.

Četvrtak je idealan dan da se provedete ludo, jer vas u kafani Složna Braća čeka čuveni Bend Naš Način.  Ovi sjajni momci će se pobrinuti da prvi četvrtak u novoj 2014. godini bude ni manje ni više nego veličanstven, kako i dolikuje i kako je verna i raspevana publika i zaslužila.

kafana Složna Braća

 Fotografisano u Kafana Složna Braća

Kafana Složna Braća  mesto je beskrajnog sevdaha i besprekornog meraka, ovde se uvek najbolje pije i najbolje veseli, a još kada peva Bend Naš Način, način provoda je jedinstven i fantastičan jer to što oni pružaju, taj nivo zabave i provoda postoji samo u kafani Složna Braća i obavezno morate doći da doživite pravi boemski četvrtak i da raspevano zalijete za što bolju godinu, koja će biti prava i uspešna samo uz kafanu Složna Braća i najbolji bend u gradu Bend Naš Način.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

U kafani Složna Braća, kao da je zaspao sam Dionis, bog vina koji izvire iz svake žice iz svakog kuta ove fenomenalne, prelepe i samo vaše kafane u kojoj će Bend Naš Način učiniti da ovaj četvrtak provedete raspevano i složno i to na pravi način koji vam omogućava jedna i jedina kafana Složna Braća.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja u kafani Složna Braća možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i vrlo  jednostavno obezbediti najluđi provod za vas i sve ljude koje volite. Ne propustite provod na najbolji način u vašoj kafani Složna Braća. U našoj galeriji fotografija proverite zašto je baš ova kafana rezervisana za najluđe kafanske noći.

 

beogradnocu.com