vesti

Provedite se uz Dobrilu!

Klub Dobrila i dalje dominira prestoničkim noćnim provodom. Uz puno iznenađenja za sve goste, dosta dobre energije i vrhunskog raspoloženja, u klubu Dobrila provod je uvek na maksimalnom nivou. Muzički repertoar je raznovrstan, i izuzetno kvalitetan, pa ljudi različitog ukusa mogu uživati u svom omiljenom žanru, u zavisnosti od dana koji izaberu za svoj izlazak.

U četvrtak 31. oktobra u klubu Dobrila nastupa Balkan Express Bend. “Pored izuzetne uvežbanosti, kako instrumentalne, tako i vokalne, kuriozitet ovog sastava je i u odličnom uspostavljanju fluida između benda i publike uz uvek vešto, balansiranje na granici komercijalnog .”  Uz veliki muzički opus, Balkan Express Bend svira za svakoga po nešto! Ono što je sigurno, atmosfera je uvek fantastična.

Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Samo dan nakon nastupa sastava Balkan Express, u klubu Dobrila očekuje vas bend Girls Boys & Toys, beogradskim klaberima vrlo poznat sastav. Oni sviraju mashup koji definišu kao rock & house extravaganza ali i sve najnovije MTV i VH1 hitove od kojih ćete dobiti momentalnu želju da skočite sa stolice i zađuskate.

Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Subotu 2. novembar obeležiće Rio Band. Rio Bend je poznat po neverovatnom provodu koji se danima nakon nastupa prepričava isključivo u superlativu. Ukoliko ovu subotu rešite da provedete uz Rio Bend, moći ćete da uživate uz najveće hitove pop - rock, folk i zabavne muzike, naravno u specifičnom izvođenju ovog fantastičnog sastava. Dođite i uverite se u “originalno sa primesama estradnog”. Kao i uvek, provod je fenomenalan.

Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Ne propustite najbolje svirke u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Dobrila. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija i shvatićete i sami da noći u klubu Dobrila ne smete propustiti.

 

beogradnocu.com