Jimmy's, Najave, vesti

Provedite se više nego  “Dobro” sa Natašom Bekvalac na splavu Jimmy's.

U četvrtak, 18. septembra, na splavu Jimmy’s, za usijanu atmosferu biće zadužena “novosadska barbika” Nataša Bekvalac. Poznata po svom umeću da napravi dobar štimung, pevajući od stranih, preko zabavnih do narodnih hitova, Nataša neće ostaviti ravnodušnim ni pripadnice lepšeg, kao ni jačeg pola.

jimmys (2)

Fotografisano na Splav Jimmy's

Publika će pevati u glas zajedno s Natašom i njene velike hitove, poput “Poludim li u 25”, “Ja sam dobro”, “Kraljica novih ljubavi” do najnovijeg autobiografskog, kako sama pevačica kaže - “Mogu da prodjem”.  Splav Jimmy’s poznat je po nepogrešivom osećaju za potrebe publike, pa je gostovanje Nataše Bekvalac ispunjenje želje velikog broja Beograđana za njene nastupe.

jimmys

Fotografisano na Splav Jimmy's

Zagarantovano dobar provod i ostalim danima nudi splav Jimmy’s, ne propustite priliku da se lično u to uverite u i četvrtak sa Natašom Bekvalac. Rezervacije za splav Jimmy’s vrse se putem naseg Call centra na brojeve 063 33 33 44 i 063 34 34 33 Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva beogradska desavanja. Rezervacije su obavezne zbog ogromnog interesovanja.

 

beogradnocu.com