InBox, vesti

Proverite zašto ovde svi izlaze.

Za izlazak u klub InBox razloga je bezbroj, a jedan od njih je Oliver Stoiljković koji sa svojim bendom ceo klub na diže noge. Klub InBox je ozbiljna mašinerija zabave, čiji menadžment je mislo na sve od osvetljenja preko osoblja, do muzike koja zna sve pesme i svira samo hit do hita u klubu InBox je sve perfektno posebno petkom.

klub InBox

 Fotografisano u Klub InBox

Ukoliko želite da doživite provode o kojima se šuška po gradu, vaše mesto je definitivno u klubu InBox i tamo pođite još večeras, Oliver Stoiljković i njegov bend dočaraće vam atmosferu koja se može meriti sa najposećenijim i najboljim zabavama uz mogućnost da se veselite uz sjajan repertoar, a i da čujete po koju novu pesmu u koje i spada singl Olivera Stoiljkovića ''Ljubav od papira'' koji će vam se dopasti na prvo slušanje.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Subotom vas u klubu InBox čekaju Superstars Band & Marcco Oxiduality. Oni donose zabavu koja garantuje da nećete sesti dok god vas noge budu nosile, vrteće se sjajne pesme od kojih se neće znati koja je bolja i veselija od koje, a DJ Marcco Oxiduality, Marko Gojković, vrti setove prepoznatljive po komercijalnom i tech house zvuku, što je prilika da doživite šmek vrhunske zabave i žurke koje pune svetske klubove pa tako i naš InBox koji definitivno zna da priredi najbolju zabavu.

Klub InBox je veoma prostran, ima dovoljno mesta za igru i gde god stali u odličnom ste kontaktu sa muzikom, a samim tim i vaša zabava je za stepenik iznad svih drugih. Superstars Band vam donosi baš takve, zvezdane žurke koje ćete pamtiti i uvek želeti da doživite iste, ovaj bend je odličan u svakoj svojoj izvedbi, a u ambijentu kluba InBox njihov nastup izgleda zaista senzacionalno.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Doživite najbolji provod u gradu, dođite u klub InBox Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com