Cinema, vesti

Proverite zašto ove provode poznati ne propuštaju.

Klub Cinema spada u onaj red klubova koji se zavoli već na prvu posetu. Isto kao i vi razmišljaju i poznati koji definitvno znaju gde je najbolja zabava u gradu. Pevačica Nikolija Jovanović i poznati maneken Filip Panajotović dobru zabavu pronašli su sinoć u najboljem klubu u gradu, a to je svakako klub Cinema.

klub Cinema

 Fotografisano u Klub Cinema

Nikolija Jovanović je mlada estradna umetnica koju većina javnosti pre svega zna kao ćerku naše poznate folk pevačice Vesne Zmijanac. Ova mlada devojka bavila se modelingom, studirala menadžment u Atini, a snimila je i pesmu koja nosi njeno ime Nikolija. Publika je zna i po pesmama `''Ćao zdravo'' i po provokativnim spotovima.

Klub Cinema je sinoć bio odlično mesto za provod. Nedelja je, kao i uvek, rezervisana za RnB veče, a sinoć je bio Jukebox night što je publika odlično prihvatila.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Sinoć je na ovom mestu parče dobrog provoda potražio i poznati maneken Filip Panajotović koji je u poslednje vreme popularniji po raskidima i pomirenjima sa Stanijom Dobrojević sa kojom se smuvao na Farmi nego po poslu kojim se primarno bavi. Iako njegovi fanovi željno očekuju šta će Filip novo uraditi mediji su prepokupirani njegovim odnosom sa popularnom starletom, čije je ime čak i istetovirao na svojoj ruci.

Klub Cinema je uvek prava adresa za podizanje adrenalina, reč je provodima koji se pamte i prepričavaju i kojih nikada nije dovoljno. Cinema je klub koji privlači ljude različitih afiniteta i svako od vas sigurno će pronaći nešto što će ga privući da što češće dolazi u Cinemu, je je reč o klubu svetskog kalibra sa kojim je najbolji provod osiguran.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Priuštite sebi najbolji provod u klubu Cinema. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

U klubu Cinema se i mi odlično osećamo, ovaj ambijent nam uvek donosi obilje dobrog provoda koji mi brižno čuvamo u našoj galeriji fotografija, koja će vas sigurno inspirisati da sledeća destinacija za sledeći izlazak bude baš klub Cinema, jer je najbolji.

 

beogradnocu.com