Tri Kuma Debela, vesti

Provod je samo u kafani Tri Kuma Debela.

A kafana Tri Kuma Debela, mesto je najboljeg prevoda. Ovde se slavi do sutra i na stolu se čekaju jutra. Večeras vas u ovoj sjajnoj kafani čeka Gagino Akustično Veče, veče romantičnog duha u fenomenalno dekorisano prostoru koji ima malo koja kafana u velegradu. Večeras će u kafani Tri Kuma Debela biti atmosfera za pamćenje čije vibracije će se suptilno preneti i na sve ostale dane.

kafana Tri Kuma Debela

 Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Idealno je da povedete svoju lepšu polovinu na Gagino Akustično Veče u najdivniju od svih kafana, kafanu Tri Kuma Debela. Gagino Akustično veče je jedinstveni nastup kakvog nema nigde u gradu i sutra uveče je idealna prilika da dođete u kafanu Tri Kuma Debela i saznate zašto svi obožavaju baš ovo veče, jedinstveno i šarmantno Gagino Akustično Veče.

U kafani Tri Kuma Debela žive prsti naših baka kroz starinske tapete sa goblenima kojima je ukrašen jedan deo ove prelepe kafane koja odiše šarmom koji ćete zavoleti jednom za sva vremana, a četvrtkom na Veče Ciganskih Svirača, kafana Tri Kuma Debela dobije posebnu dimenziju.

kafana Tri Kuma Debela

 Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

U petak kafana Tri Kuma Debela postaje idealno mesto jer nastupa Bend ''Samo Za Nju''. Svi vi imate neku "nju" zbog koje besane noći provodite u kafani Tri Kuma Debela koja ume da vas razgali i u isto vreme i izleči i razboli i to samo kada petkom nastupa Bend ''Samo Za Nju'' i ni za jednu drugu. To je orkestar koji oživi svaku ciglu u kafani Tri Kuma Debela, sve je živo, veselo i vrcavo kada samo za vaše raspoloženje svira Bend ''Samo Za Nju'' i ni jedan drugi. Petkom u gradu nema boljeg provodo do u ovog u kafani Tri Kuma Debela ovde se pije, peva i voli i sve to u atmosferi koja sve diže u vazduh, a koju stvara jedan jedini Bend ''Samo Za Nju''.

Subota je rezervisana samo za Akustične Tamburaše, čije žice će vas podsetiti da bolje od kafane Tri Kuma Debela nadaleko nema.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Pronađite najbolji kafanski provod u najboemskijoj od svih velegradskih kafana, kafani Tri Kuma Debela. Rezervišite svoju besanu boemsku noć na veoma jednostavan način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com