Jazbina, vesti

Provod do jutra.

U toku cele naredne nedelje provod do jutra u kafani Jazbina neće izostati. Koji god dan da odaberete, očekuje vas neponovljivo uživanje. U ponedeljak 10. februara u kafani Jazbina očekuje vas izvanredan provod, za koji će biti zadužen Aćim i njegova violina, kao i neverovatno dobri tamburaši. Međutim, to nije sve! Pored sjajne narodne i starogradske pesme, očekuju vas i snižene cene pića. Naime, bogata ponuda raznih vrsta rakija biće vam dostupna po ceni od samo 99 dinara.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Rakija će koštati 99 dinara i u utorak 11. februara, kada je vaš provod poveren Ozvučenim tamburašima i njihovim nežnim melodijama, kojima će vam probuditi i najskrivenije emocije, i omogućiti da uživate u svim čarima njihovog predivnog repertoara.

Sreda 12. februar rezervisana je za kafanu Jazbina, o savršeni tandem – Nemke i Opijum bend. Sreda je takođe dan za promocije, pa vas očekuje flaša Smirnoff-a i četiri Guarane po ceni od 4600 dinara, dok vas dan kasnije, u četvrtak 13. februara, kada nastupaju Džoni i prijatelji, očekuje promocija Jonnie Walker i četiri Guarane takođe po ceni od 4600 dinara.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Petak 14. februar, Dan ljubavi, na najromantičniji i najlepši mogući način moći ćete da provedete u kafani Jazbina i to uz muzički spektakl koji će vam pripremiti Nemke i Opijum bend. Subota će ostati upamćena po bendu Inkognito, a nedelja po Rakijadi.

Svojim gostima kafana Jazbina pruža maksimalno uživanje u svim čarima boemskog života. Ona je nesumnjivo sinonim dobrog provoda, i za vaše uživanje otvorena je do dva sata iza ponoći. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Jazbina.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite kafanu Jazbina i budete deo fantastičnog provoda. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com