Staro Drvce, vesti

Provod kakav ste sanjali.

Pravi izbor za kafanski provod ove nedelje definitivno je kafana Staro Drvce u kojoj vas očekuje zaista spektakularni provod. Koji god dan da odaberete, nećete se pokajati, jer je ludilo do jutra ono što u kafani Staro Drvce nikada ne izostaje.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Utorak 11. februar rezervisan je za nastup sastava Priča o Nama. Oni su fantastični Akustični Bend, koji će vas garantovano oduševiti. Već u sredu 12. februara za vaš provod pobrinuće se sjajna ekipa - Vlada Nikolić, Tanja Živković i Miami Bend, dok vas za četvrtak očekuje pravo iznenađenje.

Kafana Staro Drvce mesto pogodno je za sve ljubitelje dobre pesme, jer vas ovde svakodnevno očekuje izvanredna muzika, a neretko i nastupi velikih estradnih zvezda, pa tako ovog četvrtka 13. februara u kafani Staro Drvce gostuje Goran Selaković, široj javnosti poznat pevač iz pevačkog takmičenja Zvezde Granda koje se emituje na televiziji Pink.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Petak 14. februar, kao i subota 15. biće upamćeni po nastupu Nenada Radovanovića, Lidije Dimitrijević i Drvce Benda, odnosno Miami Benda u subotu. Nedelja 16. februar je dan za Botu i Dijamante.

Podsećamo da kafana Staro Drvce predstavlja lokalno okupljalište ljubitelja dobre kvalitetne kafanske pesme, kao i izvanrednog boemskog provoda, međutim, iako lokalno sve je popularnije i kod ljudi u čitavom gradu, naravno zbog dobrog provoda koji ovde ne izostaje. Usluga u kafani Staro Drvce može se oceniti samo najvišim ocenama, jer je osoblje jako ljubazno, profesionalno i spremno da vas usluži u svakom trenutnku.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Staro Drvce. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com, jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite neko od mesta iz naše ponude. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com