vesti

Provod kao iz bajke samo u kafani Prava Bajka.

Idealan način da provedete ovaj vikend jeste da posetite kafanu Prava Bajka.  Uz pristupačne cene pića, prelepe devojke i zgodne momke, dobro raspoloženje, očekuje vas i najbolja muzika u gradu.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Svakog petka i subote, centralno mesto kafanskog provoda jeste upravo kafana Prava Bajka zajedno sa bendom Bajka koji će vam ulepšati ovaj vikend. Koncipirana tako da loše mesto ne postoji, već ste uvek u centru pažnje, ova kafana vam nudi savršeno mesto za opušteno igranje, provod sa prijateljima ili dragom osobom.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Iz vikenda u vikend u kafani Prava Bajka svako veče dominiraju najbolji bendovi, nastupaju mnoge pevačke zvezde, a provod traje do jutra. Iskusni muzičari goste maksimalno zabavljaju, a noć se završava iščekivanjem narednog vikenda

Neka od danas pa nadalje, vaš idealan provod bude samo u kafani Prava Bajka koja, pored raznovrsnog pića i dobre atmosfere nudi i najkvalitetniju uslugu. Ova ekipa sjajnog raspoloženja učiniće svojom muzikom da čitave večeri ne skidate osmeh sa lica.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

U kafani Prava Bajka provod je zagarantovan, a cene su prilagođene tako da ćete sigurno poželeti ponovo da se vratite. Pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji provod u Beogradu u prelepom delu Košutnjaka.

Bilo koji dan da izaberete, sajt beogradnocu.com je tu da se pobrine za to da imate idealno mesto. Potrebno je samo da napravite rezervaciju putem Call Centra, pozivom na broj 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com