Konoba Akustik, Najave, vesti

Ne propustite jedinstveno uživanje u svim čarima jedne prave prestoničke kafane u kojoj vas očekuje usluga na svetskom nivou, cene prilagođene svačijem džepu, ali i neponovljivi muzički repertoar koji će vas oduševiti. A reč je o kafani Konoba Akustik.

konoba akustik (2)

Fotografiusano u Kafana Konoba Akustik

Ove srede, petka i subote, zabavljaće vas Naš Način Bend, dok je u četvrtak i nedelju na repertoaru Akustik Bend. Ponedeljak je dan za Trio 357 Bend, a utorak za Acu i Violinu. Očekuju vas najbolji tamburaši poznati po tome što najlepše narodne, starogradske i kafanske numere izvode u specifičnom i izvanrednom izdanju. Dozvolite boemu u sebi maksimalno uživanje uz najnežnije tamburaške tonove, ukusnu hranu i raznovrsno piće.

KONOBA KRAJ

Fotografiusano u Kafana Konoba Akustik

Koji god dan da odaberete za vaš provod nećete se pokajati, jer vas očekuje zaista pravi spektakl sa svakim od izvođača. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Konoba Akustik, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com