Sokače, vesti

Provod počinje sad.

Sokak koji vodi do ove kafane je uvek raspevan, što nije za čuđenje jer je repertoar u kafani Sokače uvek odličan i po vašoj meri. Sokače je kafana za prave meraklije koji kafanu doživljavaju kao jedinu kuću dobrog provoda i apsolutno veruju u nju.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Sutra vas u kafani Sokače čekaju Sloba Đurković i Jelena Gerbec koji su odličan pevački i zabavljački spoj koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, reč je o izvođačima koji imaju istančan ukus za pesmu i odličnu komunikaciju sa publikom i njihovi nastupi su vrlo posećeni i hvaljeni jer su sve pesme ispevane iz duše.

Kafana Sokače je mesto fenomenalne i neprekidne zabave koja ima hordu obožavalaca koji uživaju u kafani Sokače iz dana u dan i sa njom dele sve vesele momente jer znaju da su raspoloženje dali u ruke pravim majstorima koji znaju kako idelana zabava treba da izgleda i nikada nisu omanuli u proceni.

kafana Sokače

 Fotografisano u Kafana Sokače

Nenad Jovanović i Nađa su u kafani Sokače u petak, sa njima je sokak najboljeg provoda uvek raspevan i sjajan i uvek se traži čaša više je provod mami na uživanje koje je u kafani Sokače zagarantovano.

Subota je u kafani Sokače dan za Top Bend (ex ''4 za Groš'') koji majstralno izvlače iz vas sve ono kafansko, provod zadobija enormno pozitivne razmere i svi stolovi su raspevani. Sa kafanom Sokače zabava je zagarantovano najbolja, a vaše pozitivno raspoloženje brižno odnegovano i zadovoljeno, taman do sledećeg provoda u kafani vašeg života, kafani Sokače.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Kafana Sokače vas zove u provod za pamćenje. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Mi dobro poznajemo ovaj sokak, koji je najraspevaniji kada se vi uputite ka kafani Sokače, kafani najboljeg provoda.

 

beogradnocu.com