Hodač, vesti

Provod u kafani Hodač.

Za poslednje dane 2013. godine, kao i za sam doček, kafana Hodač pravi je izbor za sve ljubitelje dobre pesme i boemskog provoda. Očekuje vas pravo meraklijsko uživanje, uz veoma interesantne ponude, pristupačne cene i puno iznenađenja.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Večeras vas u kafani Hodač očekuje orkestar koji ćete pamtiti. Za vaš nezaboravan i neponovljiv provod pobrinuće se Trio merak i virtouz na violini, Željko. Ne propustite jedinstveno prestoničko uživanje i zagrevanje pred najluđu noć.

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete provesti doček 2014. kafana Hodač je pravi izbor za sve ljubitelje kafanskog provoda. Po ceni od samo 35 evra dostupna vam je neograničena konzumacija domaćih pića, bogato meze i meso sa roštilja, kao i sjajan muzički repertoar. Sa vama će u najluđoj noći biti Trio merak orkestar. Takođe vas očekuje i šampanjac u ponoć!

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Međutim, to nije sve! U Hodaču možete provesti i reprizu dočeka. Ulaz je 500 dinara, a očekuje vas bogato meze i piće dobrodošlice po izboru. Ne propustite jedinstvene noći u Hodaču.

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o provodu koji se odvija u kafani Hodač. U našoj galeriji moći ćete da vidite dokaze najboljeg noćnog provoda, i njome budete inspirisani da veče u Hodaču nikako ne propustite.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Za sva naredna dešavanja u kafani Hodač, kao i za novogodišnju noć i reprizu dočeka, rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com