Složna Braća, vesti

Provod u kafani Složna Braća!

Kafana Složna Braća ovu sezonu započela je idealnim dešavanjima, koja je nemoguće propustiti. Svakog dana, osim ponedeljka, ovde se možete provoditi uz neponovljive žive svirke i uživati u piću, koje je na ovom mestu tradicionalno po veoma pristupačnim cenama.

Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

U utorak 24. septembra u kafani Složna Braća očekuje vas nastup Miloša Trninića – Trne, jednog od najboljih i najtraženijih pevača beogradske klupske scene. Vašu sredu 18. septembra obeležiće Oriental Bend svojom sjajnom muzikom.

Četvrtak 19. septembar biće idealno veče za kafanski provod jer je za vaše izvanredno veče zadužen tamburaški sastav Milagro Bend. Momci koji su uvek sjajnog raspoloženja učiniće svojom muzikom da čitave večeri ne skidate osmeh sa lica. Pored izuzetno dobrog muzičkog repertoara, ovde vas očekuju i izuzetne devojke, koje ne kriju da se u kafani Složna Braća provode zbog momaka iz Milagro Benda.

Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Iako ste mislili da je moguće napraviti predah od kafanskog provoda, kafana Složna Braća to svojim fenomenalnim programom ne dozvoljava. Idealan način da provedete ovaj petak jeste upravo ovde, uz tamburaški orkestar Vesele žice i najbolje narodne i starogradske zvuke.
Subota 21. septembar, biće u znaku izuzetnog vokala Nikole Vasovića. Još jedno nezaboravno veče u prijatnom ambijentu kafane Složna Braća, uz dosta pozitivne energije. Sastav Četiri za groš nastupiće u nedelju, i učiniti da prvog dana radne nedelje prepričavate vaše nezaboravno sinoćnje iskustvo.

Ne propustite najbolji kafanski provod u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u kafani Složna Braća. U iščekivanju još jedne kafanske noći, pogledajte našu galeriju kako biste videli šta vas na ovom prestoničkom mestu očekuje.

 

beogradnocu.com