vesti

Provod u kafani Život Moj.

Kafana Život Moj i ove nedelje pruža najbolji noćni provod u svom jedinstvenom stilu.  Večeras, 18. decembra sviraće vam najpozitivniji bend koji pravi vrhunsku atmosferu – Pozitiv Bend!

kafana Život Moj

Fotografisano u Kafana Život Moj

Kao i uvek u kafani Život Moj uz velike hitove očekuje vas najbolji provod u gradu! Ovaj, već svima dobro poznati bend, pored svojih mnogobrojnih hitova, pevaće i numere svojih kolega sa estrade. A nakon srede, sutradan provod u kafani Život Moj upotpuniće fantastični Tamburaši. Starogradske i narodne hitove nikad niste čuli u ovako dobroj izvedbi kako samo ovi tamburaši sviraju. Ne propustite.

Kafana Život Moj dominira u odnosu na veliku beogradsku ponudu. U petak, 20. decembra, vaši domaćini biće Alter ego Bend i Aleksandra Aleksić, a samo dan nakon njih, u subotu, očekuje vas Gost, a možda i Bend Iznenađenja! Ovde ćete zaboraviti na sve probleme čim čujete prve taktove vaše omiljene pesme koju muzičari uvek pogode.

kafana Život Moj

Fotografisano u Kafana Život Moj

Uz zvuke starogradske, folk i pop muzike, želje svakog gosta prioritet su kafane Život Moj, čije će vas prijatno i profesionalno osoblje oduševiti. Predivno osvetljenje i zvuci omiljene pesme daju poseban šarm ovog luksuznom zdanju i potiru jaz između boemskih i luksuznih provoda jer u kafani Život Moj ljubitelji dobrog pića i dobre pesme sve to imaju na jednom mestu. Kafana Život Moj brine o svakom svom gostu i ima sluha za sve njegove želje.

Fotografi portala beogradnocu.com takođe će se provoditi sa vama u kafani Život Moj, gde uvek rado beleže najinteresantnije momente vašeg provoda. Posetite našu galeriju i uverite se u standardno dobru atmosferu koja vlada u “Životu Mom”. Ne propustite!

kafana Život Moj

Fotografisano u Kafana Život Moj

Vaš portal uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u kafani Život Moj možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com