vesti

Provod u novogodišnjem Kolarcu.

Idealan način da se provedete ukoliko ste ljubitelj pravog kafanskog provoda, jeste da posetite popularnu kafanu Kolarac. Pored izuzetne muzike, očekuju vas niske cene pića i uvek neponovljiv provod!

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Samo u petak, 13 .decembra, za vas će svirati neverovatni Y bend koji će vam prirediti sjajno veče i fenomenalnu atmosferu. Vašem fantastičnom provodu doprineće i vrhunska usluga, kao i prijatan ambijent Kolarca, koji je oduvek bio omiljeno mesto gradskih boema.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Što se muzičkog repertoara u kafani Kolarac tiče, akcenat je na starogradskoj muzici koja apsolutno upotpunjuje čitav boemski koncept ovog mesta. Zapravo, prva asocijacija na kafanu Kolarac jesu izvanredni tamburaši koji zaista neverovatno izvode starogradsku muziku, pa čak i one pesme koje znate, ali ste ih zaboravili, zbog toga što se retko čuju po beogradskim kafanama. Tamburaši uvek naprave i više nego dobru atmosferu!

Tako da se spremite za neverovatne trubače koji će svirati u subotu 14. decembra. Gosti kafane Kolarac su, prilikom odabira svog mesta za izlazak, vođeni činjenicom da je kafana Kolarac najbolje mesto u gradu za uživanje ovakvog tipa. Ovo je mesto gde se okupljaju pravi boemi.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima.

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u Novogodišnjem Kolarcu, obavezno rezervišite svoje mesto zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com