vesti

Provod u restoranu Velika Skadarlija.

Za one koji žele da se odmore, opuste, za one koji se vesele i provode, restoran Velika Skadarlija je idealan. Restoran Velika Skadarlija, pored velikog broja specijaliteta neponovljivog ukusa i uživanja u izuzetno bogatoj karti pića po pristupačnim cenama, svojim gostima nudi i izvanredan provod.

restoran Velika Skadarlija

Fotografisano u Restoran Velika Skadarlija

Restoran Velika Skadarlija nudi svakodnevni muzički program na svetskom nivou. Veliki virtouzi i umetnici čine da vaše veče bude u potpunosti ispunjeno sofisticiranim zvucima, koji su podređeni vašem raspoloženju. Ne propustite jedinstven i neverovatan provod.

Svake večeri od 20 časova u restoranu Velika Skadarlija možete uživati u izuzetnim zvucima tamburaša. Vašem fantastičnom provodu doprineće i vrhunska usluga, kao i prijatan ambijent restorana, koji  je oduvek bio omiljeno mesto gradskih boema, slavnih pisaca, glumaca, novinara, slikara, a na vama je da proverite zbog čega.

restoran Velika Skadarlija

Fotografisano u Restoran Velika Skadarlija

Restoran Velika Skadarlija ima odličnu reputaciju i među gostima koji nisu iz Srbije, većinom turista koji ovde često dolaze, tako da u restoranu možete čuti engleski, italijanski, nemački ili francuski jezik. Da biste se uverili u izuzetnost ovog mesta, pogledajte našu galeriju.

restoran Velika Skadarlija

Fotografisano u Restoran Velika Skadarlija

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i time obezbediti sebi i svojim prijateljima fenomenalno prestoničko uživanje.

 

beogradnocu.com