vesti

Provod uz Nesanicu.

Atraktivni mladi pevač Branimir Banjanin održaće svoj nastup u popularnoj zemunskoj kafani Nesanica, u petak 10. januara. Očekuje vas pravi spektakl, uz dosta iznenađenja, prelepih devojaka i pozitivne energije.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Branimir Banjanin, iako se muzikom bavi od svoje petnaeste godine, široj javnosti postao je poznat nakon učešća u emisiji Zvezde Granda, koja se emituje na televiziji Pink. Svojim talentom, ali i izgledom i harizmom, već je osvojio mnoga srce. Njegovi nastupi su energični, dinamični i uvek sa puno iznenađenja. Očekuje vas zaista sjajna atmosfera, koju ne smete propustiti.

Samo dan nakon nastupa Branimira Banjanina, u subotu 11. januara u popularnoj prestoničkoj kafani Nesanica očekuje vas nastup Lidije, Peđe i Darka. Ova uigrana ekipa profesionalnih muzičara vrlo lako oseti publiku i pruži joj upravo ono što joj treba. Uz fantastičan muzički repertoar koji je radi vašeg uživanja pažljivo biran, Lidija, Peđa i Darko drže goste na nogama do ranih jutarnjih časova.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Kafana Nesanica, inače, svojim gostima nudi jedinstveni spoj klupske i kafanske atmosfere, što je čini izuzetno specifičnom, tačnije jedinom u Zemunu koja pruža ovakav tip provoda. Ne propustite spoj elegancije i sofisticiranosti sa boemskim duhom i pravom meraklijskom atmosferom. Ne propustite uživanje u kafani koja gaji tradiciju niskih cena. Provedite se bez brige o svom novčaniku.

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o provodu koji se odvija u kafani Nesanica. U našoj galeriji moći ćete da vidite dokaze najboljeg noćnog provoda, i njome budete inspirisani da veče na ovom izuzetnom mestu nikako ne propustite.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Za sva naredna dešavanja u kafani Nesanica rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com