vesti

Provod zagarantovan u kafani Prava Bajka.

Ovog vikenda u kafani Prava Bajka moći ćete da iskusite neponovljivi provod jer vas očekuju sjajni bendovi. Kafana Prava Bajka, jedno od omiljenih mesta beogradskih boema, iz nedelje u nedelju pokazuje odanost svojim gostima, i radi njihovog najboljeg provoda priprema mnoga iznenađenja.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

U subotu 21. decembra vašem izuzetnom provodu doprineće Sinđa Bend i fenomenalna Nela Bijanić. Ovaj duo će vam napraviti vrhunsku atmosferu koju ne smete propustiti.  Ukoliko ste večeras, 20. decembra raspoloženi za izlazak, Bajka kafana vam otvara svoja vrata iza kojih vas čeka odličan noćni provod sa Bajka Bendom. Srećan kraj je zagarantovan!

kafana prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Za sve vaše specijalne potrebe, predloge, sugestije na raspolaganje vam je profesionalno i ljubazno osoblje kafane Prava Bajka. Kapacitet ove sjajne kafane je oko 400 ljudi, a ono što je sigurno jeste da su svi uvek na nogama i da raspoloženje ne opada ni u jednom trenutku. Kafana Prava Bajka predstavlja nezaobilazno mesto za izlazak kako mlađih ,tako i starijih generacija.

Ne propustite da proživite trenutke kao iz bajke. Dođite u kafanu Prava Bajka. Ukoliko ne verujete, pogledajte našu galeriju fotografija. Tamo ćete pronaći mnoštvo predivnih momenata iz kafane Prava Bajka.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Rezervacije možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite vikend u kafani Prava Bajka!

 

beogradnocu.com