Konoba Akustik, vesti

Prva asocijacija na savršenstvo.

Koja kafana koja radi čak sedam dana nedeljno i može se pohvaliti zagrejanom atmosferom i u toku radnih dana? Koje mesto koje vam nudi najbolje specijalitete, odnosno klopu koja vas ostavlja bez daha, domaću rakiju, provod uz tamburaše vikendom čak i u toku dana? Pogodili ste! U pitanju je vaša omiljena kafana – Konoba Akustik!

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Konoba Akustik predstavlja mesto sa dušom, mesto sa pravim boemima i iskrenim emocijama, mesto sa najboljom muzikom i izuzetnom kuhinjom, mesto za radost i za tugu, za ispunjene i usamljene, mesto idealno za sve, i nesumnjivo je mnogima prva asocijacija na savršenstvo. Ne propustite najbolji prestonički provod uz tradiciju niskih cena.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Ove nedelje očekuje vas fenomenalan muzički repertoar. Naime, u utorak 18. februara zabavljaće vas Aca i Violina, odnosno akustični tamburaši koji najbolje poznaju vašu dušu. Samo dan kasnije, u sredu 19. februara vaše najskrivenije emocije na svoj način probudiće Naš Način Bend, koji je takođe na muzičkom repertoaru i u petak i subotu. I četvrtak 20. februar definitivno je idealan za starogradske melodije i najkvalitetnije narodne pesme. Tada vas zabavljaju akustični tamburaši - Akustik Bend. Ukoliko ih propustite u četvrtak, grešku možete ispraviti već u nedelju kada nastupaju na istom mestu.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Koji god dan da odaberete za vaš provod nećete se pokajati, jer vas očekuje zaista pravi spektakl sa svakim od izvođača. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Konoba Akustik, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Podsećamo i da su rezervacije besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja koje izaziva ovo izuzetno mesto. U iščekivanju ovih sjajnih događaja, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da budete deo Konobe Akustik. Priuštite sebi i svojim prijateljima jedinstveno prestoničko uživanje.

 

beogradnocu.com