Najave, Razno, vesti

Prvi maj - idealna prilika za prvi put!

Da li želite da ovaj 1. maj provedete bolje nego ikada? Da li želite da doživite nezaboravno uživanje uz Sašu Kovačevića, Bad Copy, Marka Mandića, DJ Grua, "Pozitivo bend", "Ničim izazvan" bend, "Šebek i moj bend" i neverovatno pozitivnu ekipu ljudi? Mi imamo pravo rešenje za vas, i to samo par klikova udaljeno. Na vama je samo da se prepustite! Prvi maj idealna je prilika da se prvi put provedete onako kako zaslužujete.

uranak

Osetite potpuno novu dimenziju prvomajskog uživanja. Pridružite se sjajnoj Go2 ekipi, koja organizuje spektakularni uranak na Srebrnom jezeru. Po veoma pristupačnim cenama dostupno vam je nešto zaista jedinstveno i neponovljivo. Okupite svoje najbliže i pripremite se na ekstremno ludu avanturu!

Detaljnije informacije o žurkama i izvođačima možete pronaći u našoj specijalnoj rubrici putovanja, a popuste možete ostvariti ukoliko rezervišete preko nas! Ukoliko rezervišete online, ostvarićete popust od 5 evra. Što znači da ćete umesto 49 €, platiti neverovatnih 44€.

uranak

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja. Dozvolite sebi da budete deo ovog nezaboravnog uranka u režiji Go2 travelling-a. Sa vama će se provoditi fotografi portala beogradnocu.com i zabeležiti sve vaše najuzbudljivije momente. Budite i vi deo nezaboravnog uranka!

 

beogradnocu.com