vesti

Pun pogodak za vikend je kafana Slatki Greh.

Greh je sladak samo ako ga doživite u najgrešnijoj od svih kafana, kafani Slatki Greh. To je definitivno kafana iz vaših snova, ona koju ste od uvek tražili, evo i prilike da se i upoznate sa svim njenim čarima. Sutra u ovoj fantastičnoj kući najboljih nota sa vama se neumorno veseli najslađi bend u gradu, Slatki Greh Bend, to su muzičari starog kova, fascinantna ekipa dobrog meraka i još boljih emocija, a u kafani Slatki Greh sve to dobija svoj pravi smisao, onaj kafanski.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Vaš Slatki Greh Bend je najbolji izbor za provod i to je već potvrđeno više puta, to što oni mogu da vam pruže u najtoplijoj i najvedrijoj kafani na svetu kafani Slatki Greh, ne može i ne ume ni jedan drugi bend, a nije ih malo. Sa njima je sve predivno, sve slatko i sve skrivene tajne izviruju iz tih znalačkih žica pravih pravcatih majstora kafanske pesme koji vas u predivnoj kafani Slatki Greh čekaju i u subotu. Veselje i pesma dobija svoju punu slobodu kad zasvira Slatki Greh Bend u najslađoj od svih kafani Slatki Greh. Tu su i uspomene, tu su i besane noći, tu je sve što ste ikada od kafane očekivali.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Kafana Slatki Greh je najuslužnija kafana u gradu, cene su božanstvene, repertoar je i boemski i gospodski, dostojan svake vaše neprospavane noći. Za čim god da u životu tragate, naći ćete to u vašoj divnoj kafani Slatki Greh, ona je ta koja će vas uvek saslušati, koja će sa vama i zapevati i zaplakati, a zato kafani i postoji da vaš boemski život odživi sa vama punim plućima i do kraja.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Rezervaciju za najfantastičniji provod do sada možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili  Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda, slatko vas čekamo u kafani Slatki Greh, ne ustručavajte se  pred našim objektivom i mi volimo da zgrešimo u kafani dobro poznatih provoda kafani Slatki Greh.

 

beogradnocu.com