vesti

Pure House Energy 1 na 1 party u klubu Fabrika.

Pure House Energy 1 na 1 party očekuje vas ove subote 21. decembra u klubu Fabrika.  Tada će sve što budete naručili do 00.30 h biti duplirano, odnosno uz svako naručeno piće dobijate isto gratis. Međutim, to nije sve! Sve devojke do 00.30 imaju mogućnost uživanja u besplatnim koktelima. Ne propustite ovu fenomenalnu akciju!

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Da biste se uz ovu fantastičnu promociju pića proveli maksimalno dobro biće zaduženi DJ Yabba & DJ Nikola. Nakon letnje ludnice na splavu Freestyler, najbolje house žurke su se preselile u zimski klub Fabrika. Beogradskim klaberima izbuzetno poznati DJ Yabba & DJ Nikola oduševiće vas izvanrednim house zvukom i melodijama koje će vas držati na nogama čitave večeri. Dobar provod je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

U klubu Fabrika provešćete se bolje nego ikada, jer se poseban akcenat stavlja na zadovoljavanje svih vaših potreba, počevši od parkinga sa rezervisanim mestima za goste separea, kao i privilegovanog ulaza, do raznih poklona iznenađenja, kao i Loyality Programa. U klubu Fabrika osećate se kao prava zvezda!

U našoj galeriji možete pogledati dokaze najboljeg noćnog provoda u klubu Fabrika, koje će vas garantovano inspirisati da ovo mesto posetite, i obezbedite sebi jedinstveni provod. Budući da fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje žurke, sa vama će se provoditi i ove subote.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Rezervacije za Pure House Energy 1 na 1 party, kao i za sva predstojeća dešavanja u popularnom prestoničkom klubu Fabrika možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su, kao što već zanate, besplatne, ali obavezne zbog prevelikog interesovanja koje vlada. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za vodeća mesta beogradskog noćnog života.

 

beogradnocu.com