Poznati, Stari Blay, vesti

Novootvorena najveća beogradska kafana na reci - Stari Blay, svakog ponedeljka organizuje Koncertno veče. Ovaj ponedeljak, koncert je održala jedna od naših najpopularnijih pevačica, Rada Manojlović.

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Rada je u kafanu došla u pratnji obezbeđenja i dečka Momira Gajića. Spektakularni koncert u kafani Stari Blay posetilo je oko 500 ljudi, a pored sjajnog repertoara, ono što se najviše komentarisalo je odevna kombinacija koju je zgodna Rada izabrala za koncert.

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Rada Manojlović koncert u ponedeljak je dovela atmosferom do usijanja, dok su njeni fanovi pevali u glas njene najpoznatije hitove. Od starta je publika skakala uz hitove poput kao što su ''Deset ispod nule", "Rođendan'', "Nikada više", ''Alkotest'', ''Glatko'' i druge. Mi vam fotografijama prenosimo delić atmosfere, a pogledajte i intervju koji je uradila sa ekipom emisije ''Exkluziv'' pred nastup:

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

beogradnocu.com