vesti

Rada Sarić nastupa u klubu Carski Lov.

Samo u subotu 26. oktobra u klubu Carski Lov moćićete da uživate u spektakularnoj večeri uz jedinu i neponovljivu Radu Sarić.

Kao i uvek u klubu Carski Lov uz velike hitove narodne muzike očekuje vas najbolja atmosfera u gradu!

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Poznate pevačice Rade Sarić sećamo se kao ovogodišnje učesnice takmičenja Zvezde Granda. Ove godine je stigla do finala takmičenja, ali je ispala u prvom krugu.

Ovaj sjajni ženski vokal Grand produkcije snimila je svoju prvu pesmu koja se zove „Lepi đavole“ a čiji je autor Bane Opačić. Samo u Carskom Lovu ćete moći da čujete Sarićevu kako izvodi i numere svojih kolega, najveće kafanske hitove, ali možda i premijerno neku novu pesmu koju priprema u studiju. Svojim vrhunskim vokalom u klubu Carski Lov napraviće pravi spektakl, što je i svojstveno ovoj poznatoj folk pevačici.

Uz odličnu muziku, veliki izbor pića, sjajno osoblje i uslugu, provešćete fenomenalno veče i iznova ćete se vraćati. Jer u Carskom Lovu znaju kako da udovolje svojim gostima.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Na ovom specifičnom mestu nastupale su mnoge poznate ličnosti poput Željka Šašića, Marine Tadić, Romane i Jelene Kostov. Muzika odgovara svačijem ukusu i zadovoljava visoke kvalitete.

Klub Carski Lov predstavlja idealno mesto za vaš provod ukoliko ste ljubitelj dobre muzike i žive svirke, a ova subota je dan koji ne smete propustiti! Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u ovom klubu fotografišući vaše najinteresantnije momente, tako da u našoj galeriji možete pronaći dokaze o najboljem provodu u gradu koji vas ovde očekuje.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u klubu Carski Lov možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i vrlo jednostavno obezbediti najluđi provod za vas i vaše prijatelje. Rezervacije su obavezne zbog prevelikog interesovanja, i treba ih izvršiti što pre!

 

beogradnocu.com