Beograd, Klubovi, Monsun, Najave, Poznati, vesti

Najslušaniji urbani radio u bivšoj SFRJ, Nula Radio iz Ljubljane “emitovaće svoj program uživo” večeras u klubu Monsun, a za najbolji funky zvuk pobrinuće se ekipa di-džejeva sa prostora bivše Jugoslavije koji su dali doprinos slušanosti ovog radija. Naime, crni funky zvuk, funk, hip-hop, soul i jazz, koji je karakterističan za Nula Radio preselio se u većinu kafića, kancelarija i dnevnih soba čineći ovaj radio najaktuelnijom internet radio stanicom. Sa željom da što više ljudi čuje ove frekvencije dobrog raspoloženja, u klubu Monsun biće organizovana promo žurka na dva stejdža. Na glavnom stejdžu nastupiće Rebel B (Beograd), Zupany (Novi Sad), DJ Nula (Ljubljana) i Bocca (Zagreb), dok će za pultom vinyl stejdža biti Iron (Beograd), Funky Junkie (Niš) i Woo-D (Ljubljana).

Space Animals @ Monsun cover

U subotu vas zabavlja četvoročlani svemirski party čopor, Space Animals! Ovi momci spremaju žurku punu zaraznog funky ritma i masnih bass linija za sve oni koji se ne libe da idu jako i do samog kraja na danceflooru. Space Animals posadu čine tri di-džeja Jimmy Pimpfingers, Vins Huderz i Žuča Enimal, kao i MC/perkusionista Selekt, a i ovog puta će ih uživo na svojim perkusijama pratiti SpaceDogg. Njihov zvuk je breakbeat, a repertoar fuzija funka, funky breaksa, klasičnog breakbeata, mrdoguznog booty breaksa, Miami & Florida Bassa, čistokrvnog UK ravea, festivalskog big beata, progressive breaksa i mnogih drugih future bass pravaca, a sve to preko beskrajno đuskavih loopova koji ne dozvoljavaju ni sekundu monotonije na danceflooru. Kada na taj funky zvuk i svemirsko modernu produkciju, dodate žive perkusije stvara se plemensko-svemirska atmosfera, a baš takvu obećavaju i ove subote u Monsunu. Spremite se za fantastičan vikend u Monsunu!

monsun-klub1-1024x684

Fotografisano u Klub Monsun

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com