Premijera, vesti

“Rakija na metar” u kafani Premijera.

Najbolji provod usred nedelje i to samo u kafani Premijera u sredu 23.oktobra. Neki bi rekli ludost, ali pravi ljubitelji kafane znaju da je svako veče – dobro veče za čašicu dobrog pića, razgovora i đuskanja po stolovima.

Nadmašite sebe i obavezno posetite jednu od najpopularnijih kafana u Beogradu, kafanu Premijera, poznatoj po dobrom društvu, muzici i još boljim cenama.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Samo ove srede moći ćete da uživate u “Rakija večeri” i promotivnim cenama ovog ukusnog i okrepljujućeg alkoholnog pića! Ono što će vas specijalno obradovati jeste hit večeri – rakija na metar! Na svakih 10 poručenih rakija, dobijate dve gratis!

Sviraće vam fantastični Arcus Band – živa svirka do jutra, od Silvane do Nirvane! Do 22h možete i da isprobate specijalitete kafane Premijera, a nakon dobre klope da uživate u muzici i rakiji i đuskate do jutra.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Ove srede, kao i sve ostale dane kojima radi vaša omiljena kafana, osoblje se uvek trudi da svojim vernim gostima priredi potpuni užitak i pravi boemski provod. Uz zvuke gitare i harmonike moći ćete da se provodite do ranih jutarnjih časova. Očekuje vas fenomenalan muzički repertoar, na koji su redovni gosti kafane Premijera već navikli.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski provod u gradu.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, možete izvršiti svoje rezervacije za Rakija veče kao i sva ostala dešavanja drugim danima u kafani Premijera, i obezbediti sebi nezaboravan provod.

 

beogradnocu.com