Hodač, vesti

Rakija veče u kafani Hodač.

Idealno mesto za vaš provod ove nedelje svakako je kafana Hodač , što zbog neverovatne atmosfere uz fantastične muzičare Žuću i Noleta, što zbog promocije raznih vrsta rakija!

Hodac

Fotografisano u Kafani Hodač

Naime, u nedelju 13. oktobra održava se Rakija veče. Vama dostupne rakije za samo 100 dinara biće: kajsija, dunja, medovača, limunovača, malinovača, kupinovača, narandžovača, višnjevača, kao i specijalitet kafane – majmunovača! Majmunovača je rakija od banane, a kafana Hodač savršeno mesto da u njoj uživate.

Uz zvuke gitare i harmonike moći ćete da se provodite do ranih jutarnjih časova. Očekuje vas fenomenalan muzički repertoar, na koji su redovni gosti kafane Hodač već navikli. O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski provod u gradu.

Hodac

Fotografisano u Kafani Hodač

I nakon Rakija večeri, kafana Hodač nastavlja se sa izvanrednim provodom. U ponedeljak 14. oktobra očekuje vas orkestar Harmonika stara, uz koji takođe možete uživati i u utorak. Sreda i četvrtak rezervisani su za Žuću i Noleta, a u petak i subotu vaši domaćini su Ilija i Bogdan, virtuozi na harmonici i gitari.

Hodac

Fotografisano u Kafani Hodač

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije za sva dešavanja u kafani Hodač i obezbediti sebi nezaboravan provod.

 

beogradnocu.com